Mobitext logo

logo i novi dizajn

Početkom 2018. godine je redizajniran logo Mobitext-a koji je sada kružnog oblika, a ne kao nekada četvrtastog sa zaobljenim uglovima. Izmenjen je oblik slova M u sredini ali su ostali detalji logotipa ostali isti kao što su boja i rapored boja. Logotip simbolizuje već svima dobro poznati teletext na kojem se uglavnom na crnoj pozadini sipisuju tekstualni sadržaji istaknuti različitim bojama i lokalnim pozadinama. Izmene koje su usledile tokom 2018. godine obuhvataju detaljnu izmenu web sajta koji je prilagodjen desktop računarima ali i tabletima i smart mobilnim telefonima.

zlatna kopacka

Dečija Fudbalska Asocijacija pokreće 1.decembra 2013. nagradnu akciju "Zlatna Kopačka Mini-Maxi fudbalske lige" na osnovu glasova publike. Akcija će biti sprovedena korišćenjem Mobitext-ovog Instant SMS servisa. Posetite www.mini-maxi.org.

Obzirom da je Mobitext - IT Service posvećen potpunoj zaštiti vaših podataka, registracija korisnika neće biti aktivna do konačnog uskladjivanja sa Zakonom o zaštiti podataka o ličnosti koji je na snazi u Republici Srbiji.

Mobitextu je zvanično dodeljen kratki broj 6624 na koji će se slati komercijalne SMS poruke za sve servise. Od danas je Mobitext u potpunosti podržan od svih mobilnih operatera u Srbiji.

sportska galaksija

Naš poznati sportski komentator Milojko Pantić i autor emisije o sportu "Sportska Galaksija" postao je zvanicni medijski promoter Mobitexta.