Mobitext logo

 Registruj se  Pokreni servis

Instant SMS Glasanje je jedinstveni SMS servis koji vam omogućava da ODMAH i BESPLATNO pokrenete SMS glasanje pri čemu započinjete sa ostavarivanjem prihoda na osnovu količine pristiglih i naplaćenih SMS poruka. Ovaj servis spada u grupu INSTANT servisa zbog kratkog vremena koje je potrebno za njegovo pokretanje. Nakon što se Registrujete/Prijavite na sajtu pristupićete M-Panelu gde možete definisati vaše SMS glasanje i nakon svih podešavanja pošaljete zahtev za pokretanje. Servis će vam biti aktivan u roku od 24h ako je u skladu sa uredjivačkom politikom i drugim zakonskim i moralnim normama. Prilikom podešavanja servisa bićete upoznati koliki deo od ukupne cene poruke ostaje na vašem nalogu. Ostvareni prihod možete usmeriti na vaše SMS oglašavanje (Bulk poruke) koje u buduće možete slati korisnicima vašeg servisa ili tražiti da vam se zaradjena sredstva isplate.

Kako promovisati SMS glasanja?

U cilju promovisanje vašeg SMS glasanja možete objavite sve njegove detalje na vašem sajtu ili blogu, ali i na sajtovima vaših partnera i prijatelja, u reklamnim porukama, novinama, flyer-ima. radiju, televiziji i slično. Obavezni detalji vašeg SMS glasanja, koji moraju biti objavljeni u medijima su kratak opis teme glasanja, tačan sadržaj glasačke poruke (za svaki izbor), fiksna i unapered definisana cena sa uračunatim PDV-om (koja ste izabrali tokom pokretanja servisa) i kratki broj 6624 na koji se poruka šalje. Ukoliko ste uspešni u promociji vašeg SMS glasanja i ostvarite veliki broj glasačkih poruka vaš prihod će biti veći. 

Kako pokrenuti SMS glasanje?

Pročitajte Uslove korišćenja koje morate da prihvatite ukoliko želite da pokrenete ovaj servis. Ukoliko već miste registrovani morate se registrovati tj. popuniti form za registraciju sa istinitim podacima i nastavite sa definisanjem vašeg SMS glasanja koje će startovati odmah po završetku svih koraka u procesu pokretanja. Na vrlo jednostavan način, korak po korak, definišite sve potrebne parametre vašeg glasanja, pratite rezultate glasanja i zaradu na vašem M-Panelu.

 Raspodela prihoda od pristiglih SMS poruka

Mobitext trenutno pruža usluge glasačkog servisa sa SMS porukama po ceni od 30.00 Din. dodatne vrednosti.
Raspodela za SMS poruke od 30.00 Din. dodatne vrednosti su prikazane u nastavku:

MTS
- Operater + provajder: 18.00 Din.
- Mobitext: 4.50 Din.
- Klijent: 7.50 Din.

TELENOR
- Operater + provajder: 22.80 Din.
- Mobitext: 2.70 Din.
- Klijent: 4.50 Din.

VIP
- Operater + provajder: 19,50 Din.
- Mobitext: 4.20 Din.
- Klijent: 6.30 Din.

GLOBALTEL
- Operater + provajder: 15.00 Din.
- Mobitext: 6.00 Din.
- Klijent: 9.00 Din.