Mobitext logo

Registruj se  Pokreni servis

Omogućite vašim mušterijama, korisnicima usluga ili posetiocima da se putem tekstualne SMS poruke upišu u vašu elekronsku knjigu utisaka. Sadržaj svakog poslatog SMS-a će nakon vaše autorizacije biti objavljen na vašoj web stranici i na Mobitext portalu. Možete odrediti vrstu nagrade (bonusa) za vaše fanove koji šalju SMS-ove i podesiti ciklus dodeljivanja nagrade (npr. svaki 100 dobija besplatnu kafu u vašem kafiću, svaki 500 flašu vina...itd) i tako ih stimulisati da koriste ovaj SMS servis. 

Svaka pristigla SMS poruka koja je naplaćena doneće vam prihod koji možete naplatiti slanjem naloga za ispalatu sa vašeg korisničkog panela ili da usmerite sredstva (deo sredstava) na bulk poruke. Sa bulk porukama možete poslati tekstualni SMS sadržaj za sve one koji su se upisali u vašu kljigu utisaka i time ih obavestiti o akcijama, popustima, organizovanju dočeka Nove godine u vašem kafiću itd...

Kako pokrenuti SMS knjigu utisaka?

Pročitajte Uslove korišćenja koje morate da prihvatite ukoliko želite da pokrenete ovaj servis. Ukoliko već niste registrovani morate se registrovati tj. popuniti form za registraciju sa istinitim podacima i nastavite sa definisanjem vaše SMS knjige utisaka koje će startovati odmah po završetku svih koraka u procesu pokretanja. Na vrlo jednostavan način, korak po korak, definišite sve potrebne parametre, pratite pristigle SMS poruke sa utiscima o vama (vašem poslovanju i sl.) i zaradu na vašem M-Panelu.

Raspodela prihoda od pristiglih SMS poruka

Mobitext trenutno pruža usluge SMS knjige utisaka sa SMS porukama po ceni od 30.00 Din. dodatne vrednosti.
Raspodela za SMS poruke od 30.00 Din. dodatne vrednosti su prikazane u nastavku:

MTS
- Operater + provajder: 18.00 Din.
- Mobitext: 4.50 Din.
- Klijent: 7.50 Din.

TELENOR
- Operater + provajder: 22.80 Din.
- Mobitext: 2.70 Din.
- Klijent: 4.50 Din.

VIP
- Operater + provajder: 19,50 Din.
- Mobitext: 4.20 Din.
- Klijent: 6.30 Din.

GLOBALTEL
- Operater + provajder: 15.00 Din.
- Mobitext: 6.00 Din.
- Klijent: 9.00 Din.